Auto Indumij Zwijndrecht

Auto Indumij Zwijndrecht. Renault en Dacia service center

Bezoekadres:

Daltonstraat 5
3335 LR Zwijndrecht
Nederland

Telefoonnummer: 078 – 610 0426
E-mail: receptie-zwijndrecht@indumij.nl

Postadres:

Postbus 101
3300 AC Dordrecht
Nederland

Receptie:

Telefoon:
078 – 610 0426

E-mail:
receptie-zwijndrecht@indumij.nl

Openingstijden receptie
Maandag7:30 - 17:30
Dinsdag7:30 - 17:30
Woensdag7:30 - 17:30
Donderdag7:30 - 17:30
Vrijdag7:30 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Werkplaats:

Telefoon:
078 – 610 0426

E-mail:
receptie-zwijndrecht@indumij.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:00 - 17:00
Woensdag8:00 - 17:00
Donderdag8:00 - 17:00
Vrijdag8:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bel mij terug

    JA, ik geef Indumij toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Indumij nieuws, acties, producten en/of diensten. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Indumij de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Indumij en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement. https://www.indumij.nl/algemene-voorwaarden-privacy/

Welkom bij Auto Indumij Zwijndrecht

Op zoek naar goed adres voor service en onderhoud van jouw Renault in de buurt van Zwijndrecht? Loop dan eens binnen bij Auto Indumij Zwijndrecht. Dit  officiële Renault Service Center ligt op nog geen 5 minuten van de A16 en is daardoor uitstekend bereikbaar. Vooral het persoonlijke karakter van deze Indumij Renault Service vestiging en het gezellige team zorgt ervoor dat steeds meer Renault rijders uit de regio Alblasserwaard  ons weten te vinden. Naast onderhoud, service en reparaties kun je bij Auto Indumij Zwijndrecht vanzelfsprekend ook terecht voor originele Renault onderdelen en monteren wij vakkundig trekhaken en accessoires. Onze technici zijn uitstekend opgeleid en hebben veel Renault ervaring, Je kunt bij ons dan ook altijd rekenen op een goed advies. Graag tot ziens bij Auto Indumij Zwijndrecht.

Plan online jouw werkplaatsafspraak

Wist je dat je bij Auto Indumij Zwijndrecht heel handig online jouw werkplaatsafspraak kunt plannen. Via onze nieuwe planmodule maak je online een afspraak op het moment dat het jouw schikt. Meer weten of direct een afspraak maken? Kijk op https://www.renault-indumij.nl/werkplaatsafspraak

Renault economy Parts (tip)

Speciaal voor de wat oudere Renaults bieden wij bij Auto Indumij Zwijndrecht de Renault Economy Parts aan. Dit zijn zijn alternatieve onderdelen met een kwaliteit die is afgestemd op de leeftijd van jouw Renault en het gebruik dat u ervan maakt. De onderdelen zijn zo’n 25% goedkoper dan originele Renault-onderdelen. Meer weten? Kijk op snel op www.renault-indumij.nl voor alle info.

De beste Renault deals

Voor de aankoop van een nieuwe Renault ben je van harte welkom bij één van onze sales vestigingen. Hier vind je niet alleen de nieuwste Renault modellen maar kun je ook terecht voor een persoonlijk advies op maat. Onze dichtsbijzijnde sales vestiging is Auto Indumij Dordrecht maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze andere vestigingen.

Indumij heeft altijd leuke acties

Op zoek naar een nieuwe Renault, Dacia, Kia of Nissan? Wij hebben altijd leuke acties voor je in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze scherp geprijsde Renault Captur Topdeals of de nieuwe Kia Sportage met extra veel intro korting? Op de nieuwe actie pagina vind je een handig overzicht van onze acties met nu ook extra voordelige after sales aanbiedingen! Bekijk onze Topdeals.