Auto Indumij Renault dealer

Welkom bij Renault dealer Auto Indumij. Één van de grotere Renault dealers van Nederland met 8 vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat is handig want zo zijn wij altijd dichtbij.

Je vindt bij ons de nieuwste Renault modellen en een uitgebreide selectie Renault top occasions. Bij Auto Indumij profiteer je altijd van de beste Renault deals zoals onze extra aantrekkelijke Renault Captur aanbiedingen op www.ikwileencaptur.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Renault of  originele Renault onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

Afspraak werkplaats
online plannen

Volg Indumij op Instagram

Auto Indumij is nu ook te vinden op Instagram. Met prachtige foto’s van de nieuwste renault modellen, tips en een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Wij vinden het leuk om iedere dag leuke foto’s met jou te delen. Juist daarom zijn wij nu ook op Instagram te vinden. Volg jij ons al?

Bekijk onze Twingo deals (tip!)

Ben jij op zoek naar een supervoordelige nieuwe auto onder de € 10.000,-. Op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileentwingo.nl vind je de beste Twingo aanbiedingen. Tijdelijk zelfs extra voordelig geprijsd en in diverse uitvoeringen leverbaar. En op www.ikwileentwingo.nl kun je heel handig online gratis jouw auto laten taxeren en ontvang je binnen enkele minuten een offerte op maat per mail. Benieuwd? Bekijk snel onze Twingo deals

Renault All-in onderhoudscalculator

Bij Renault dealer Auto Indumij  houden wij niet van verrassingen. Daarom hebben wij voor de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden en services de Renault onderhoudscalculator ontwikkeld.

Hier kun je gemakkelijk  online de All-in onderhoudskosten voor jouw auto berekenen en profiteer je altijd van de beste aanbiedingen. Ook ontvang je een gratis advies welke servicebeurt het beste uitgevoerd kan worden. Handig is ook de mogelijkheid een afspraak op het moment dat het je schikt in te kunnen plannen.

Kijk snel op onze Renault website en profiteer van de scherpe All-in tarieven van onze Renault onderhoudscalculator.