Nieuwe Renault Captur

Privélease erg populair!

Privélease wordt steeds populairder. En dat is niet zonder reden! Als je kiest voor Privélease rijd je namelijk niet alleen supervoordelig voor een vast laag maandtermijn in een nieuwe auto, maar je profiteert bij Privélease ook van maximale zekerheid. Kosten als onderhoud, eventuele reparaties, verzekering en de houderschapsbelasting zijn  bij Privélease in de maandtermijn inbegrepen. Je kunt bij Privélease kiezen voor verschillende contractduren met bijbehorende jaarkilometrages. De periode varieert tussen de 12 en 60 maanden. Een contractduur van 24 maanden met een jaarkilometrage van 15.000km wordt veel gekozen maar ook een looptijd van 60 maanden is erg populair.  Bij Indumij kun je de nieuwste Renault, dacia, Kia en Nissan modellen  zonder aanbetaling leasen. Wil je meer weten over Privélease bij Indumij? Bekijk dan hieronder onze extra voordelige Privélease aanbiedingen of kom langs bij één van de Indumij vestigingen.

De voordelen van Privélease:

Als je kiest voor één van de Privélease acties van Indumij profiteer je van vele voordelen. Zo is een aanbetaling meestal niet noodzakelijk en biedt Indumij Privélease gedurende de gehele looptijd maximale zekerheid. Alle kosten zoals onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering zijn namelijk bij Indumij inclusief. Je hoeft namelijk alleen nog maar te tanken.

Om het gemakkelijk te maken hebben we hiernaast alle voordelen van Indumij Privélease  voor je op een rijtje gezet. Wil je liever een persoonlijk advies? Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij Indumij.

 • Supervoordelig all-in maandbedrag
 • Je hoeft alleen nog maar te tanken
 • Veelal geen aanbetaling noodzakelijk
 • Incl. all-risk verzekering
 • Incl. onderhoud en reparatie
 • Incl. vervanging van banden
 • Incl. houderschapsbelasting
 • Gratis pechhulp
 • Gratis MyRenault pas
 • Gratis Mijn Indumij Klantenvoordeel
 • Snel leverbaar
 • Cashback voor jouw huidige auto

Renault Clio Privélease

Wil jij ook zonder aanbetaling supervoordelig in het allernieuwste model Renault Clio rijden? Kies dan voor de Clio Privélease actie op www.ikwileenclio.nl. Bij Auto Indumij rijd je de Renault Clio tijdelijk al vanaf €259,- per maand. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken.  Kijk snel op onze actiewebsite.

Bekijk onze Clio acties op www.ikwileenclio.nl
Profiteer van de Renault Twingo aanbiedingen van Auto Indumij

Nieuwe Renault Twingo vanaf €195,- pm

De nieuwe Renault Twingo is een compacte auto met veel bijzondere innovaties. Bij Auto Indumij rijd je de nieuwe Twingo tijdelijk extra voordelig en je hebt de keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen uit voorraad! Kijk op onze speciale actiewebsite www.ikwileentwingo.nl voor meer informatie en een gratis online offerte!

Voordelig de allernieuwste Renault Captur rijden?

Bij Auto Indumij kun je nu ook kiezen voor de nieuwe Renault Captur met Privélease. Vanaf slechts €345,- per maand staat hij al voor je deur!  Diverse uitvoeringen snel leverbaar. En wil je jouw huidige auto inruilen? Ook dat kan!  Kijk snel op www.ikwileencaptur.nl en bereken online de inruilwaarde van jouw auto.

Nieuwe Renault Captur

Kia Picanto nu vanaf € 189,- per maand

Onze Kia vestiging, Indumij Automotive, in Dordrecht heeft tijdelijk een wel heel voordelig privélease aanbod. Vanaf slechts € 189,- per maand rijd je zonder aanbetaling in de nieuwe Kia Picanto. En heb je nu een eigen auto? Die ruilen we graag voor je in! Kijk snel op de nieuwe Kia Picanto privélease pagina voor alle info of kom langs bij Indumij Automotive in Dordecht. Onze Kia verkoopadviseurs helpen je graag verder!

kia-picanto-Indumij
Nissan-Qashqai-privelease

Nissan Qashqai Privélease Topdeals bij Auto Indussan

Bij Auto Indussan, de Nissan dealer voor de regio Dordrecht en Zwijndrecht, ben je aan het juiste adres voor een supervoordelige Privélease Topdeal. Onze Nissan specialist Jan van Rooij, al vele jaren het gezicht van Auto Indussan, weet niet alleen alles van Nissan maar is ook de specialist op het gebied van Privélease. Op de speciale actiewebsite www.indussan.nl vind je altijd de beste Nissan aanbiedingen. Zo bieden we tijdelijk een aantal extra voordelige Nissan Qashqai modellen aan voor slechts € 389,- per maand. Kijk snel op onze actiewebsite voor deze Privélease Topdeal.