Nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij

Private lease erg populair!

Private lease wordt steeds populairder. En dat is niet zonder reden! Als je kiest voor private lease rijd je namelijk niet alleen super voordelig voor een vast laag maandtermijn in een nieuwe auto, maar je profiteert bij private lease ook van maximale zekerheid. Kosten als onderhoud, eventuele reparaties, verzekering en de houderschapsbelasting zijn  bij Private lease in de maandtermijn inbegrepen. Je kunt bij private lease kiezen voor verschillende contractduren met bijbehorende jaarkilometrages. De periode varieert tussen de 12 en 60 maanden. Een contractduur van 24 maanden met een jaarkilometrage van 15.000km wordt veel gekozen maar ook een looptijd van 60 maanden is erg populair.  Bij Indumij kun je de nieuwste Renault, Dacia en Nissan modellen  zonder aanbetaling leasen. Wil je meer weten over private lease bij Indumij? Bekijk dan hieronder onze extra voordelige private lease aanbiedingen of kom langs bij één van de Indumij vestigingen.

De voordelen van private lease:

Als je kiest voor één van de private lease acties van Indumij profiteer je van vele voordelen. Zo is een aanbetaling meestal niet noodzakelijk en biedt Indumij private lease gedurende de gehele looptijd maximale zekerheid. Alle kosten zoals onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering zijn namelijk bij Indumij inclusief. Je hoeft namelijk alleen nog maar te tanken.

Om het gemakkelijk te maken hebben we hiernaast alle voordelen van Indumij private lease  voor je op een rijtje gezet. Wil je liever een persoonlijk advies? Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij Indumij.

 • Supervoordelig all-in maandbedrag
 • Je hoeft alleen nog maar te tanken
 • Veelal geen aanbetaling noodzakelijk
 • Incl. all-risk verzekering
 • Incl. onderhoud en reparatie
 • Incl. vervanging van banden
 • Incl. houderschapsbelasting
 • Gratis pechhulp
 • Gratis MyRenault pas
 • Gratis Mijn Indumij Klantenvoordeel
 • Snel leverbaar
 • Cashback voor jouw huidige auto
De nieuwe Twingo bij Auto Indumij

Private Lease de nieuwe Renault Twingo

Speciaal voor de nieuwe Renault Twingo heeft Auto Indumij een extra voordelig Private Lease aanbod samengesteld. Zo rijd je de nieuwe Renault Twingo tijdelijk al vanaf slechts €199,- per maand. Met Private Lease kies je voor maximale zekerheid want onderhoudskosten zijn inbegrepen! Kijk nu op onze speciale actiewebsite www.ikwileentwingo.nl en bereken jouw Twingo Private Lease maandbedrag.

Nu bij Auto Indumij! De nieuwe Renault Clio Private Lease

Voor slechts €269,- per maand rijd je al in de nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij. De nieuwe Renault Clio is volledig vernieuwd. Zo oogt hij eleganter, dynamischer en expressiever. Op www.ikwileenclio.nl bereken je gemakkelijk jouw online maandbedrag en heb je de mogelijkheid om de Clio te personaliseren naar jouw keuze! Kijk snel op onze actiewebsite en voor je het weet rijd jij in een gloednieuwe Renault Clio!

Nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij
Nieuwe Renault Captur Private Lease Acties Auto Indumij

Voordelig de allernieuwste Renault Captur rijden?

Hou je van sportief en veel ruimte! Dan is de nieuwe Renault Captur een uitstekende keuze. Bij Auto Indumij kun je nu ook kiezen voor de nieuwe Renault Captur met private lease. Vanaf slechts €339,- per maand staat hij al voor je deur! Diverse uitvoeringen snel leverbaar. En wil je jouw huidige auto inruilen? Ook dat kan!  Kijk snel op www.ikwileencaptur.nl en bereken online de inruilwaarde van jouw auto.