Nieuwe Renault Captur

Private lease erg populair!

Private lease wordt steeds populairder. En dat is niet zonder reden! Als je kiest voor private lease rijd je namelijk niet alleen super voordelig voor een vast laag maandtermijn in een nieuwe auto, maar je profiteert bij private lease ook van maximale zekerheid. Kosten als onderhoud, eventuele reparaties, verzekering en de houderschapsbelasting zijn  bij Private lease in de maandtermijn inbegrepen. Je kunt bij private lease kiezen voor verschillende contractduren met bijbehorende jaarkilometrages. De periode varieert tussen de 12 en 60 maanden. Een contractduur van 24 maanden met een jaarkilometrage van 15.000km wordt veel gekozen maar ook een looptijd van 60 maanden is erg populair.  Bij Indumij kun je de nieuwste Renault, Dacia en Nissan modellen  zonder aanbetaling leasen. Wil je meer weten over private lease bij Indumij? Bekijk dan hieronder onze extra voordelige private lease aanbiedingen of kom langs bij één van de Indumij vestigingen.

De voordelen van private lease:

Als je kiest voor één van de private lease acties van Indumij profiteer je van vele voordelen. Zo is een aanbetaling meestal niet noodzakelijk en biedt Indumij private lease gedurende de gehele looptijd maximale zekerheid. Alle kosten zoals onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering zijn namelijk bij Indumij inclusief. Je hoeft namelijk alleen nog maar te tanken.

Om het gemakkelijk te maken hebben we hiernaast alle voordelen van Indumij private lease  voor je op een rijtje gezet. Wil je liever een persoonlijk advies? Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij Indumij.

 • Supervoordelig all-in maandbedrag
 • Je hoeft alleen nog maar te tanken
 • Veelal geen aanbetaling noodzakelijk
 • Incl. all-risk verzekering
 • Incl. onderhoud en reparatie
 • Incl. vervanging van banden
 • Incl. houderschapsbelasting
 • Gratis pechhulp
 • Gratis MyRenault pas
 • Gratis Mijn Indumij Klantenvoordeel
 • Snel leverbaar
 • Cashback voor jouw huidige auto
Nieuwe Renault Captur

Voordelig de allernieuwste Renault Captur rijden?

Bij Auto Indumij kun je nu ook kiezen voor de nieuwe Renault Captur met private lease. Vanaf slechts €299,- per maand staat hij al voor je deur!  Diverse uitvoeringen snel leverbaar. En wil je jouw huidige auto inruilen? Ook dat kan!  Kijk snel op www.ikwileencaptur.nl en bereken online de inruilwaarde van jouw auto.

Nissan-Qashqai-privelease

Nissan Qashqai private lease Topdeals bij Auto Indussan

Bij Auto Indussan, de Nissan dealer voor de regio Dordrecht en Zwijndrecht, ben je aan het juiste adres voor een supervoordelige private lease Topdeal. Onze Nissan specialist Jan van Rooij, al vele jaren het gezicht van Auto Indussan, weet niet alleen alles van Nissan maar is ook de specialist op het gebied van private lease. Op de speciale actiewebsite www.indussan.nl vind je altijd de beste Nissan aanbiedingen. Zo bieden we tijdelijk een aantal extra voordelige Nissan Qashqai modellen aan voor slechts € 379,- per maand. Kijk snel op onze actiewebsite voor deze private lease Topdeal.