Nieuw binnen

Clio specials

Welkom bij

Indumij Occasion

Center

Voordelig rijden?
occasions tot € 7.500,-

Veel ruimte nodig?
bekijk onze stations

Keuze uit 300 Bovag occasions

 

Bij het Indumij Occasion Center in  Breda en Oud-Beijerland heb je altijd de keuze uit meer dan 300 occasions van verschillende merken. Naast een uitgebreid aanbod van Renault, Dacia en Nissan vind je in onze showroom ook diverse andere merk occasions zoals Peugeot, Volvo, BMW en Mercedes-Benz. Wat je zoekt hebben of krijgen wij!

Ons aanbod bestaat grotendeels uit particulier gereden auto’s met lage kilometerstanden, altijd gegarandeerd door de Nationale Auto Pas. Van harte welkom in onze showroom aan de Huifakkerstraat 3 in Breda of kom langs in onze nieuwe vestiging aan de Isaac Newtonstraat 7 in Oud-Beijerland.

Indumij Occasion Center ook op Social Media

Leuk! Je kunt het Indumij Occasion Center nu ook volgen op de diverse Social media kanalen. Zo kun je ons actuele occasionaanbod uitgebreid bekijken op ons nieuwe YouTube kanaal en blijf je op de hoogte van al het autonieuws door onze speciale Facebook pagina. Volg jij ons al op Facebook?

 

Renteactie 2.9%. Profiteer van onze financieringsactie

Je hebt zo’n mooie Top Occasion van Auto Indumij op het oog maar je houdt liever je spaargeld achter de hand. Dan is onze unieke Renteactie iets voor jou. Want t/m 29 februari kun je jouw nieuwe aanwinst bij Auto Indumij en het Indumij Occasion Center in Breda en Oud-Beijerland supervoordelig financieren.

Je betaalt tijdens onze Renteactie namelijk slechts 2.9% rente. Zo rijdt een Top Occasion van Auto Indumij tegen extra lage maandlasten en hoef je je (volledige) spaargeld niet in te leggen Meer weten? Kom langs bij één van onze vestigingen of bekijk alvast ons gehele Top Occasionaanbod online.

 

Occasionlease interessant voor jou?

Bij het Indumij Occasion Center vind je een uitgebreid aanbod gebruikte BTW auto’s. Dit zijn occasions waarvan de BTW aftrekbaar is. Interessant als je voor jouw bedrijf een auto wilt kopen maar ook de ideale auto om te leasen. Bij Indulease, de leasemaatschappij binnen Indumij , weten ze alles van occasionlease. Steeds meer ondernemers kiezen voor occasionlease. En dat is niet zonder reden. Want naast extra voordelige leasetarieven ben je met het leasen van een gebruikte auto vaak een stuk flexibeler en kun je vaak direct rijden! Kijk snel op de nieuwe website van Indulease en ontdek de voordelen van occasionlease.

Occasion Afleverpakketten van Indumij

Als je kiest voor een occasion van Indumij heb je de keuze uit diverse afleverpakketten. Standaard wordt iedere occasion afgeleverd met het complete Afleverpakket Basic t.w.v. € 295,- Wil je liever meer services, kies dan voor één van de andere Afleverpakketten.