Auto Indussan Nissan dealer

Welkom bij Auto Indussan. De gezelligste Nissan dealer van Nederland met een prachtige showroom gelegen aan de A16 in Dordrecht.

Je vindt bij ons de nieuwste Nissan modellen en een uitgebreide selectie Nissan occasions. Bij Auto Indussan profiteer je altijd van de beste Nissan deals zoals de extra aantrekkelijke Nissan aanbiedingen op www.indussan.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Nissan of originele Nissan onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Je bent van harte welkom!

De Nissan dealer met de beste deals

Bij Auto Indussan vind je altijd de beste Nissan deals. Zo presenteren wij in onze showroom aan de Mijlweg 71 in Dordrecht diverse voordelig geprijsde Nissan showroommodellen en heb je altijd keuze uit maar liefst 25 Nissan Occasions in alle prijsklassen. Wil je meer weten over over onze aantrekkelijk geprijsde Nissan modellen of heb je interesse in één van onze Nissan Occasions? Kom dan langs in onze Nissan Showroom in Dordrecht of  kijk op  onze Nissan website voor alle acties

Like Auto Indussan op Facebook

Ben jij een echte Nissan fan en graag als eerste op hoogte van het al Nissan nieuws bij Auto Indussan? Like dan onze nieuwe Facebook pagina

Nissan Leaf

De nieuwe Nissan Leaf bij Auto Indussan

De nieuwe Nissan Leaf te zien bij Auto Indussan. De nieuwe Leaf beschikt over de 40 kwh batterij. Dit zorgt ervoor dat het rijbereik is vergroot naar 270 kilometer. Daarnaast heeft de nieuwe Leaf ook meer vermogen, namelijk 150 pk. Door het ruime interieur, de vooruitstrevende technologie en het maximale comfort is deze 100% elektrische auto Simply Amazing.