Auto Indussan Nissan dealer

Welkom bij Auto Indussan. De gezelligste Nissan dealer van Nederland met een prachtige showroom gelegen aan de A16 in Dordrecht en een servicevestiging in Zwijndrecht.

Je vindt bij ons de nieuwste Nissan modellen en een uitgebreide selectie Nissan occasions. Bij Auto Indussan profiteer je altijd van de beste Nissan deals zoals de extra aantrekkelijke Nissan aanbiedingen op www.indussan.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Nissan of originele Nissan onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Je bent van harte welkom!

De Nissan dealer met de beste deals

Bij Auto Indussan vind je altijd de beste Nissan deals. Zo presenteren wij in onze showroom aan de Mijlweg 71 in Dordrecht diverse voordelig geprijsde Nissan showroommodellen en heb je altijd keuze uit maar liefst 25 Nissan Occasions in alle prijsklassen. Wil je meer weten over over onze aantrekkelijk geprijsde Nissan modellen of heb je interesse in één van onze Nissan Occasions? Kom dan langs in onze Nissan Showroom in Dordrecht of  kijk op  onze Nissan website voor alle acties

Like Auto Indussan op Facebook

Ben jij een echte Nissan fan en graag als eerste op hoogte van het al Nissan nieuws bij Auto Indussan? Like dan onze nieuwe Facebook pagina

De nieuwe Nissan Micra

De nieuwe Nissan Micra bij Auto Indussan.

In de showroom bij Auto Indussan is de nieuwe Nissan Micra te vinden! Alleen de naam is hetzelfde gebleven. De turbomotor en het soepele onderstel zorgen voor een completen en heerlijke rijervaring. Het gezicht van Auto Indussan, Jan van Rooy, is lyrisch over de nieuwe Nissan Micra. ” De nieuwe Micra rijdt fantastisch, je merkt echt aan alles dat Nissan zichzelf heeft overtroffen. Ook de afwerking is fenomenaal” aldus Jan van Rooy. Wil jij meer weten over de nieuwe Nissan Micra?