Auto Indussan Nissan dealer

Welkom bij Auto Indussan. De gezelligste Nissan dealer van Nederland met een prachtige showroom gelegen aan de A16 in Dordrecht.

Je vindt bij ons de nieuwste Nissan modellen en een uitgebreide selectie Nissan occasions. Bij Auto Indussan profiteer je altijd van de beste Nissan deals zoals de extra aantrekkelijke Nissan aanbiedingen op www.indussan.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Nissan of originele Nissan onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Je bent van harte welkom!

De Nissan dealer met de beste deals

Bij Auto Indussan vind je altijd de beste Nissan deals. Zo presenteren wij in onze showroom aan de Mijlweg 71 in Dordrecht diverse voordelig geprijsde Nissan showroommodellen en heb je altijd keuze uit maar liefst 25 Nissan Occasions in alle prijsklassen. Wil je meer weten over over onze aantrekkelijk geprijsde Nissan modellen of heb je interesse in één van onze Nissan Occasions? Kom dan langs in onze Nissan Showroom in Dordrecht of  kijk op  onze Nissan website voor alle acties

Like Auto Indussan op Facebook

Ben jij een echte Nissan fan en graag als eerste op hoogte van het al Nissan nieuws bij Auto Indussan? Like dan onze nieuwe Facebook pagina

De nieuwe Nissan Juke, dé opvallende Coupé Crossover

Binnenkort te zien bij Auto Indussan Dordrecht

De karakteristieke Nissan JUKE heeft zijn plaats op de Europese wegen veroverd; bijna één miljoen exemplaren zijn er inmiddels verkocht. Binnenkort is het tijd voor zijn opvolger, de nieuwe Nissan JUKE. Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover.

Y-vormige designsignatuur
De Nissan JUKE valt op in het B-crossover segment. Het krachtige design met opvallende 19-inch lichtmetalen velgen, de coupélijnen met het ‘zwevende dak’ en de kenmerkende koplampen zorgen ervoor dat je niet om de nieuwe Nissan JUKE heen kunt. De koplampen zijn voorzien van full LED verlichting. Samen met de nieuwe Y-vormige designsignatuur geven ze de voorzijde van de Nissan JUKE een heel herkenbare uitstraling.

Nissan Intelligent Mobility

De Nieuwe Nissan JUKE is speciaal ontwikkeld voor Europa. Tijdens de ontwikkeling is veel tijd besteed aan het design, de prestaties en het gebruiksgemak. Dankzij ProPILOT en meer connectiviteitsoplossingen brengt de JUKE Nissan Intelligent Mobility een stap verder!  De Nissan JUKE is volwassen geworden, maar zonder de eigenschappen te hebben verloren die hem zo bijzonder maken.

Nieuwe Nissan Juke Indussan

Nieuwe ProPILOT-technologie

Voor de eerste keer is de Nissan JUKE leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Speciaal ontworpen voor ‘single-lane’ snelweggebruik, versnelt, vertraagt en stuurt ProPILOT voor de bestuurder om op die manier de juiste afstand, snelheid en plaats in het midden van het rijvak te houden. Als aanvulling op ProPILOT biedt de nieuwe Nissan JUKE tal van veiligheidstechnologieën, waaronder Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersherkenning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Lane Intervention, Rear Cross Traffic Alert en – uniek in het segment. De nieuwe Blind Spot Intervention is ook een Nissan-primeur. Het waarschuwt de bestuurder voor een auto die zich in de blinde hoek bevindt en stuurt – indien nodig – de JUKE terug naar zijn oorspronkelijke positie op de rijbaan.

Nieuwe motoren

De Nissan JUKE wordt aangedreven door een efficiënte DIG-T 117 pk turbo benzinemotor die betere prestaties en meer verfijning biedt, en bovendien zuiniger is geworden. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-bak of sportieve 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) en schakelflippers. De bestuurder kan kiezen uit drie rijstanden: Eco, Standard en Sport.

Nieuwe Nissan Juke front Auto Indussan

Ontdek de nieuwe Nissan Juke op Nissan.nl

Op de website van Nissan.nl vind je nu uitgebreide informatie over de nieuwe Nissan Juke.