De Grote Rijnmond Quiz

Auto Indumij organiseert vaak leuke acties en wedstrijden, zoals De Grote Rijnmond Quiz, die deze keer speciaal ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Auto Indumij vestiging aan de A29 in Barendrecht is ontwikkeld. Op de speciale actiewebsite kon iedereen meedoen met de quiz die uit 9 foto’s bestond.. De bedoeling was dat men door middel van een foto moest raden waar in het Rijnmond gebied de blauwe Renault Mégane GT-Line van Indumij geparkeerd stond. Zo kon je onze Mégane spotten in de oude dorpskern van Barendrecht, was hij te zien bij het kasteeltje van Rhoon en hebben we zelfs het Noordereiland in Rotterdam bezocht. In totaal hebben meer dan 1000 mensen meegedaan met deze leuke quiz waarvan vele goede inzendingen! Onder al deze inzendingen heeft Indumij collega Janno de hoofdprijs verloot.

De gelukkige winnares van De Grote Rijnmond Quiz is geworden: Dianne van der Lek, die wij van harte feliciteren! Dianne rijdt Renault Twingo, woont in Rotterdam en is nu de gelukkige winnares van een romantisch diner in de Euromast in Rotterdam. Wij wensen Dianne alvast een hele gezellige avond en kijken uit naar een leuke foto vanuit de Euromast op Facebook.

Ben je deze keer niet in de prijzen gevallen? Geen probleem, want Auto Indumij organiseert vaak leuke acties! Houd hiervoor de speciale actiepagina van Auto Indumij in de gaten.