Van Eijck Car rescue kiest voor de Renault trafic

6 x Renault Trafic voor Van Eijck Car Rescue

Auto Indumij heeft maar liefst 6 splinternieuwe Renault Trafics af mogen leveren bij van Eijck Car Rescue. Van Eijck Car Rescue is een familiebedrijf, gespecialiseerd in auto- en vrachtwagentransport en berging, hulpverlening en vervangend vervoer. De uitbreiding van het wagenpark was noodzakelijk, want het wagenpark wordt voor diverse werkzaamheden ingezet. Deze werkzaamheden variëren van autotransport, caravantransport en transport van campers.

In Gilze-Rijen, waar het hoofdkantoor is gevestigd, worden alle nationale en internationale transporten en bergingsdiensten gecoördineerd. Met het hoofdkantoor erbij genomen heeft van Eijck vier vestigingen in Noord-Brabant. Deze vestigingen zijn allen gericht op het vervoer en de hulpverlening binnen deze regio. Meer info over van Eijck Car Rescue vind je op hun nieuwe website www.eijck,com

Van Eijck Car Rescue kwam na een zorgvuldige afweging uit bij de Renault Trafic van Auto Indumij. Wat heeft bijgedragen aan de keuze voor de Renault Trafic was met name het comfort en de ergonomische vormgegeven interieur. Het comfort van de berijder was erg belangrijk. De laadruimte van de Trafic was tevens belangrijk. Men zag hier namelijk de mogelijkheden op het gebied van inrichting. Deze inrichting is dan ook helemaal op maat uitgevoerd.

Van Eijck profiteert van de keuze voor het Pro+ Center van Auto Indumij Etten-Leur met garantie op een top service. Leon van de Merbel, accountmanager voor de zakelijke markt, vertelt: ”Het Renault Pro+ Center kent uitgebreide extra services voor de zakelijke klant en bied eveneens oplossingen voor de zakelijke klant”.

Bekijk ook onze Renault Trafic acties

Auto Indumij is één van de grootste Renault bedrijfswagendealers van Nederland met regelmatig speciale aanbiedingen voor de zakelijke markt. Zo vind je op de nieuwe actiewebsite www.ikwileentrafic.nl de beste Renault Trafic deals en kun je heel gemakkelijk online een offerte aanvragen.