Nu bij Auto Indumij, De Renault E-TECH Hybrid modellen

De nieuwe Clio E-TECH Hybrid en de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Nu bij Auto Indumij!

 

Nu bij Auto Indumij! De nieuwe Clio E-TECH Hybrid en de Captur E-TECH Plug-in Hybrid. Twee revolutionaire modellen waarmee Renault de volgende stap maakt in het proces naar een beter milieu!

De afgelopen 10 jaar is Renault pionier geweest op het gebied van volledig elektrisch rijden. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ook de hybride lijn een dynamisch en efficiënt karakter kent.
De nieuwe E-TECH aandrijflijnen zijn vanaf het begin ontwikkeld als Hybride. Dat geeft duidelijke voordelen:

• Rijplezier onder alle omstandigheden
• Uitstekende efficiency dankzij de innovatieve transmissie met diverse rijmodi
• Fluisterstil rijden door hybridetechniek.
• 0 gram uitstoot wanneer je volledig elektrisch rijdt.

 

Ervaar het comfort van de Renault E-TECH

 

Rijden met een Renault E-TECH model is een beleving op zich. Al bij de start valt het comfort op. Na het indrukken van de startknop ga je meteen volledig elektrisch van start. De stilte is opvallend. Daarnaast rijd je, wanneer je elektrisch rijdt, volledig uitstootvrij. Wel zo fijn voor de omgeving! Vraag je meer vermogen dan zal de gloednieuwe 1,6 benzinemotor de elektromotor ondersteunen. Het overschakelen tussen elektrisch rijden en met de ondersteuning van de brandstofmotor zul je alleen merken aan het icoontje op het display. De systemen zijn zo op elkaar afgestemd, dat de overschakeling vrijwel niet merkbaar is.

Energie wordt teruggewonnen door middel van remmen of vaart minderen. Deze energie wordt weer in het accupakket opgeslagen. De Clio E-TECH 140 Hybrid is een zogenaamde full hybrid waarbij geen laadkabels nodig zijn om de accu op te laden. Daarnaast introduceert Renault ook de Captur Hybrid, echter dit is een PLug-in Hybrid.

 

Captur E-TECH 160 Plug-in Hybrid

 

De Captur E-TECH 160 Plug-in Hybrid is, zoals de typenaam al voorspelt, een Plug-in Hybride. Naast het zelf opladen van de auto door remmen of vaart minderen, kun je de Captur E-TECH ook met een laadkabel voorzien van elektriciteit. Zo kun je tot 65 km volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van 135km per uur.

Het E-TECH gamma zal later dit jaar nog worden aangevuld met de Mégane Estate E-TECH 160 Plug-in Hybrid. Deze borduurt voort op de techniek van de Captur E-TECH en is evenals de Captur op te laden doormiddel van een stekker.

Door de toevoeging van de E-TECH modellen beantwoordt Renault de toenemende vraag vanuit de markt naar geëlektrificeerde auto’s. Op onze Renault website vind je nu uitgebreide informatie over de verschillen E-TECH Hybride modellen van Renault en profiteren snelle beslissers van een extra aantrekkelijke introductie aanbieding.