Ontdek de nieuwe Scenic bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Scénic nu bij Auto Indumij

Vanaf 17 November is het zover, de nieuwe Renault Scénic is te vinden in de showroom bij Auto Indumij. De Scénic is in Maart 2016 gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Laurens van den Acker heeft ook dit maal weer voor een baanbrekend design gezorgd dat zonder meer aantrekkelijk en verleidelijk is. 

De nieuwe Scénic heeft verscheidene kenmerken overgenomen van zijn voorganger die aan de basis lagen voor het succes. De nieuwe Scénic is namelijk zonder mee aantrekkelijk, praktisch, efficiënt en hightech. Hij voldoet aan alle behoeften van gezinnen en zakelijke klanten. Met de ranke maar krachtige lijnen, zijn opvallende tweekleurige carrosserie en de standaard 20” wielen voor alle uitvoeringen is deze vierde generatie Scénic zeker aantrekkelijk. De nieuwe Scénic heeft de grootste hoeveelheid bergruimte en grootste bagageruimte in zijn klasse. Daarnaast is de Scénic erg efficiënt dankzij een breed motorengamma, met vier dieselmotoren en twee benzinemotoren. de belangrijkste dieselmotor is er bovendoen met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault. Met talrijke rijhulpsystemen en andere veiligheidsvoorzieningen zoals Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection standaard in alle uitvoeringen is de nieuwe Scénic nog eens erg veilig.

Bij ons in de showroom ben je van harte welkom om de nieuwe Renault Scénic te bewonderen. Onze verkopers staan graag voor je klaar om je verder in te lichten over de nieuwe Renault Scénic. Wil je graag een proefrit maken? Dat is geen enkel probleem! Wij plannen graag een proefrit voor je in zodat je zelf het comfort van de Renault Scénic kan ervaren. Maak snel online een proefritafspraak.