Ontdek de nieuwe Dacia Spring Electric bij Auto Indumij

De eerste 100% elektrische Dacia

Dacia begint binnenkort aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, met de onthulling van zijn eerste 100% elektrische model. Het startschot voor Dacia’s intrede op de markt van de elektrische stadsauto’s werd onlangs gegeven met de presentatie van de Dacia Spring Electric showcar!

 

Nieuwe elektrische mobiliteit

De productieversie van de nieuwe Dacia Spring Electric wordt leverbaar als reguliere versie, plus twee versies gericht op vormen van nieuwe mobiliteit: één voor de deelautomarkt, om het delen van een elektrische auto toegankelijk te maken voor iedereen, en een bedrijfswagenversie, de ‘Cargo’, voor uitstootvrije last mile delivery (in enkele specifieke landen).

 

Ontdek de revolutionaire Dacia Spring Electric

De Spring Electric is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker. De vernieuwende SUV-look gaat gepaard met buitengewoon veel binnenruimte, een eenvoudige en betrouwbare elektromotor en een geruststellende actieradius. Een veelzijdige en praktische stadsauto.

Elektrische mobiliteit maakt steeds meer deel uit van ons dagelijkse leven. In Europa is een op de vijf elektrische auto’s een product van Groupe Renault. De Groupe Renault en de Alliantie zijn pioniers op het vlak van elektrische mobiliteit en hebben in tien jaar tijd wereldwijd een unieke ervaring opgebouwd. Meer dan 30.000 medewerkers kregen een specifieke opleiding over elektrische mobiliteit.

De Dacia Spring Electric is een compacte elektrische auto, ruim, robuust en voor een ongeëvenaarde prijs. De Spring Electric, de eerste stadsauto van Dacia, herschrijft de ‘conventionele’ regels voor elektrische auto’s. De grote bodemvrijheid, brede wielkasten en dakrails dragen bij aan de stoere uitstraling van een auto die klaar is om de stadsjungle te trotseren. De Spring Electric heeft duidelijke kenmerken uit de SUV-wereld, zoals de brede wielkasten, stoere dakrails,de skidplate achter en de grote bodemvrijheid (150 mm onbeladen). En het interieur van de Spring Electric biedt veel binnenruimte. En toch is dit een echte stadsauto: achter de imposante verschijning gaan beperkte afmetingen schuil: 3,73 m lang waarmee de Dacia Spring Electric ook in stedelijke omgevingen de ideale auto is!

 

Binnenkort bij Auto Indumij in showroom

De Dacia Spring Electric wordt in het voorjaar van 2021 bij Auto Indumij in de showroom verwacht. Nu al benieuwd?  Op de speciale Dacia website vind je nog veel meer informatie over onze nieuwkomer,