De nieuwe Dacia Duster

Maak kennis met de nieuwe Dacia Duster

Na lang wachten is het dan eindelijk zover. De nieuwe Dacia Duster is gearriveerd in de showrooms van Auto Indumij Dacia. Vernieuwend, robuust en stoer zijn zomaar een aantal begrippen die de nieuwe Dacia Duster omschrijven. Het design is opvallend, dit komt met name door de uitgesproken grille en lichtsignatuur. Ook de verleidelijke carrosseriekleur, Orange Atacama, springt direct in het oog.

Het comfort en de technologie is wat je gewend bent bij de Duster: van uitzonderlijke kwaliteit. De verschillende hulpsystemen zoals Blind Spot Warning en de achteruitrijcamera bieden veiligheid. De elektronische stuurbekrachtiging en elektronisch geregelde airconditioning dragen bij aan het comfort. De nieuwe Dacia Duster in beschikbaar in verschillende uitvoeringen, carrosseriekleuren en wielen. De TCe 125 motor levert prestaties van hoog niveau en brengt je waar jij heen moet.

Ervaar de Duster nu bij Auto Indumij Dacia

De nieuwe Dacia Duster staat nu bij de Auto Indumij Dacia showroom bij jou in de buurt! Je bent van harte welkom in één van onze Dacia vestigingen. Kom snel langs  en ervaar hem zelf. Onze verkopers ter plekke geven je graag wat meer informatie over de nieuwe Dacia Duster. Wil je nog wat meer weten? Kijk dan op onze speciale Dacia Duster pagina!