Auto Indumij sponsor Marathon Brabant

Auto Indumij halve marathon Brabant

De halve marathon Brabant van de Van Oers Marathon Brabant wordt sinds enkele jaren gesponsord door Auto Indumij. Niet zo gek, want de deelnemers aan de halve marathon en Auto Indumij hebben één ding gemeen: een ‘passion for life’.

Lokale initiatieven steunen

Het sponsoren van sportieve evenementen is voor Auto Indumij een vanzelfsprekendheid. “We staan als bedrijf middenin de samenleving vertelt Roger Dellemijn, marketingmanager van de Indumij Groep. “We vinden het belangrijk om initiatieven te ondersteunen in de regio waarin we actief zijn. Zeker wanneer het gaat om sportieve evenementen. Sport is niet alleen gezond, het verbindt mensen ook. We dragen daaraan graag ons steentje bij.”
Dat Auto Indumij ervoor heeft gekozen om de marathon Brabant te sponsoren, is dus niet zo vreemd. “De slogan van Renault is ‘Passion for life’. Veel van onze nieuwe modellen zijn sportief en de marathon Brabant past perfect bij de actieve levensstijl die bij onze slogan hoort. Daarnaast vinden we de Van Oers Marathon Etten-Leur ook een mooi evenement, omdat het mensen uit de hele regio in beweging brengt. De halve marathon is trouwens ook de afstand met de meeste deelnemers. Daar verbinden we natuurlijk graag onze naam aan.”

Sportieve medewerkers
Auto Indumij sponsort niet alleen de halve marathon, namens het bedrijf doen ook ieder jaar enkele bedrijfsteams mee. “We hebben gelukkig behoorlijk sportieve medewerkers en dat is één van de redenen dat we niet alleen onze bedrijfsteams, maar ook de marathon Brabant graag sponsoren.”  Meer weten over de Marathon Brabant 2016? Kijk op www.marathonbrabant.nl

De nieuwe Renault Mégane

Vanzelfsprekend is Auto Indumij tijdens de marathon Brabant 2016 aanwezig met de nieuwste Renault modellen. Zo zal er tijdens dit sportevent de nieuwe Renault Mégane, die sinds kort ook als estate leverbaar is, gepresenteerd worden aan het publiek. Benieuwd naar de nieuwe Renault Mégane Estate? Kijk dan op www.renault-indumij.nl voor uitgebeide info en foto’s.