Limited uitvoering van de Renault Kadjar bij Auto Indumij

Kadjar Série Signature Extase

 

Renault introduceert een exclusieve uitvoering van de Kadjar. Deze Kadjar Série Signature Extase is een  exclusieve uitvoering die in een beperkte oplage van slechts 350 stuks voor de Nederlandse markt is geproduceerd. De Kadjar Série Signature Extase is bij Auto Indumij tijdelijk leverbaar vanaf €32.390,-

Met de Série Signature Extase wordt het avontuurlijke en verleidelijke design van de Kadjar nog eens extra benadrukt. Het uitrustingsniveau van deze exclusieve oplage is gebaseerd op Intens. Aan de voor- en achterzijde zijn de herkenbare donkergrijze skidplates geplaatst. Daarnaast komt het uitrustingsniveau Intens nog eens nadrukkelijk naar voren door middel van de glanzend grijze lichtmetalen 19” wielen met rode naafdop. Het interieur ademt luxe en verfijning door de standaard rundleren bekleding in de kleur antraciet, welke is afgewerkt met rode stiksels.

De uitrusting in deze beperkte oplage van de Kadjar Série Signature Extase is talrijk. In deze uitvoering vindt je namelijk: Easy Park Assist, een achteruitrijcamera, Blind Spot Warning, Emergency Braking, LED Pure Vision-koplampen, elektrisch verwarmbare voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Alle bovengenoemde functionaliteiten zijn standaard voorzien.

Zoals benoemd is de Kadjar Série Signature Extase leverbaar in kleuren: Blanc Glacier, Noir Etoilé, Gris Titanium, Rouge Flamme en Blanc Nacré. De keuze met betrekking tot motoren bestaat uit benzine en diesel, deze zijn beide met EDC-transmissie leverbaar. De Energy TCe 130 (130 pk/96 kW) kost € 32.390,-, de Energy TCe 130 EDC automaat kost € 34.590,-, de Energy dCi 110 (110 pk/81 kW) kost € 35.390,- en de Energy dCi 110 EDC automaat is er voor € 37.390,-. Wil je meer weten over deze bijzondere uitvoering van de Renault Kadjar?  Kom dan snel langs bij één van onze Renault vestigingen. Liever een andere uitvoering van de Kadjar? Kijk dan snel op www.renault-indumij.nl/kadjar voor alle info.