Jeroen van den Broek nieuw gezicht bij Auto Indumij

Auto Indumij timmert met de vele nieuwe Renault modellen ook binnen de zakelijke markt hard aan de weg. Hoe kan het ook anders met zoveel nieuwe modellen in huis? Zo zijn de nieuwe Renault Mégane en Talisman zeer succesvol en is ook de belangstelling voor het nieuwe Renault bedrijfswagenprogramma groot! Wij zijn dan ook erg blij Jeroen van den Broek binnen ons bedrijf te mogen verwelkomen, vertelt Leon van de Merbel die als accountmanager zakelijke markt best wat ondersteuning kan gebruiken en Jeroen de komende tijd in het Brabantse verder zal introduceren.

Autoliefhebber

Jeroen is geboren en getogen in Roosendaal en is zijn carrière in de automotive gestart aan de technische kant, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde en uiteindelijk zijn diploma voor eerste monteur haalde. Dat Jeroen ook commercieel sterk is bleek later, toen hij de opleiding HBO commerciële economie wist af te ronden. Zijn passie voor auto’s is altijd gebleven. De keuze voor jeroen om voor Auto Indumij aan de slag te gaan was dan ook snel gemaakt.

Bourgondische sportman

Een echte bourgondier, zo mag Jeroen zeker worden getypeerd .Op vrijdagmiddag drinkt hij graag een drankje met zijn collega’s of bezoekt hij een netwerkevenement om zijn relaties uit te bouwen. Maar ook op sportief gebied is Jeroen zeer actief. Hij is fanatiek mountainbiker en is ook regelmatig in de sportschool te vinden. Een gezonde combinatie van inspanning en ontspanning, volgens Jeroen. In zijn nieuwe functie als accountmanager zakelijk markt bij Auto Indumij is Jeroen veel onderweg. Deze kilometers maakt hij met de nieuwe Renault Mégane. Een ontzettend fijne en comfortabele reisauto, weet Jeroen. Bij mijn vorige werkgever heb ik andere merken gereden maar ik ben nu al verliefd op Renault. Het Renault gamma is heel breed. Van Twingo tot verhoogde en verlengde Master. “Van de Auto Indumij professionals heb ik al een stoomcursus Renault en Dacia gehad, lacht hij.”

Actiewebsite ikwileentrafic.nl

Auto Indumij staat bekend om haar sterke online campagnes. Zo introduceerde wij een aantal maanden geleden speciaal voor de zakelijke markt een nieuwe actiewebsite www.ikwileentrafic.nl speciaal voor de Renault Trafic. Hier kan gemakkelijk online een offerte aanvragen en profiteert men van extra aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%.

Jeroen komt graag bij u langs

Jeroen komt graag kennis met u maken om samen met u te kijken naar uw wensen en hoe hij daar invulling aan kan geven. Zijn focus ligt op de regio’s Oosterhout, Dongen, Made, en Geertruidenberg. Daarnaast zal Jeroen ook veelvuldig in Hardinxveld-Giessendam, en Sliedrecht te vinden zijn. Benieuwd naar wat Jeroen voor u als ondernemer kan betekenen? Kijk dan op onze nieuwe website https://www.renault-indumij.nl of maak snel een afspraak op 078-6170000. Jeroen komt graag bij u langs!