Indumij Occassion Center Oud Beijerland

Indumij Occasion Center Oud-Beijerland geopend!

Op 1 oktober aanstaande opent Indumij Occasion Center Oud-Beijerland haar deuren. Met meer dan 50 Topoccasions van alle merken, extra hoge inruilprijzen en een brandstofcheque voor de eerste 25 kopers, genoeg reden om een kijkje te gaan nemen.

Indumij is een bekende naam in de Hoeksche Waard. In de voormalige Renault Showroom   vind je nu een uitgebreid occasion aanbod van alle merken. Tijdens de openingsweek van 1 oktober tot zaterdag 5 oktober profiteer je van scherp geprijsde aanbiedingen en kun je ook rekenen op een extra hoge inruilprijs voor je huidige auto. Verkoopadviseur Marco Schoonderwoerd, het gezicht van het Indumij Occasion Center Oud-Beijerland, heet je van harte welkom in de gezellige showroom aan de Isaac Newtonstraat 7 in Oud Beijerland.

Het Indumij Occasion Center Oud-Beijerland is dagelijks geopend van 8:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is het Indumij Occasion Center gesloten. Ben je benieuwd naar onze voorraad? Via onderstaande button kun je de actuele voorraad bekijken?

Tip!  We zijn druk bezig om de hele voorraad van het Indumij Occasion Center Oud-Beijerland online te zetten.  Check daarom regelmatig deze website en blijf als eerste op de hoogte van het nieuwste occasion aanbod.