Win een Voetbalreis bij Auto Indumij Dacia

Dacia Transferdagen

Ben jij een voetballiefhebber pur sang? Altijd al gedroomd van een geheel verzorgde voetbalreis naar het buitenland? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transfermarkt? Dan zijn de Dacia Transferdagen iets voor jou! Met de Dacia Transferdagen maak je namelijk kans op een geheel verzorgde voetbalreis naar ItaliĆ«. Hier ga je de wedstrijd Udinese – AS Roma bijwonen. Bij AS Roma voetbalt Nederlands international Kevin Strootman. Dus wil jij kans maken op deze geweldige voetbalreis, doe dan nu mee aan de Dacia Transferdagen Quiz.

De transferperiode is ten einde en er zijn vele spelers verkast naar andere competities en clubs. Maar welke speler is naar welke club verkast? Jij als voetballiefhebber hebt dit natuurlijk goed in de gaten gehouden. Test jouw kennis over de afgelopen transferperiode. De Dacia Transferdagen Quiz loopt van 18 Augustus tot 18 September. Door mee te doen maak je kans op een voetbalreis naar ItaliĆ« en de prachtige wedstrijd Udinese – AS Roma.

De Quiz bestaat uit vijf vragen over de afgelopen transferperiode. Iedere dag maak je kans om een prijs in de wacht te slepen. Uit deze dagwinnaars worden iedere week twee weekwinnaars gekozen. Aan het einde van deze actie zijn er acht winnaars welke kans maken op deze unieke voetbalreis. De winnaars zullen per email op de hoogte worden gehouden.

Wellicht ben jij ook toe aan een transfer met betrekking tot jouw auto. Kom dan langs bij onze Dacia vestigingen en scoor een nieuwe Dacia topspeler. Onze verkopers zijn je graag van dienst en geven persoonlijk advies om jouw te helpen aan een droomtransfer.

Ben je geen voetbalfan maar wil je wel meer weten over de nieuwste Dacia modellen. Op onze nieuwe Dacia website vind je alle info over Dacia en kun je daarnaast profiteren van extra voordelige Dacia modellen. Liever een gebruikte Dacia? Ook die vind je op www.dacia-indumij.nl.