Auto Indumij Dordrecht is verhuisd

Auto Indumij Dordrecht is verhuisd. Vanaf donderdag 1 oktober a.s. vind je in de voormalige Nissan vestiging aan de Mijlweg 71 in Dordrecht geen Nissans meer maar presenteert het team van Auto Indumij hier trots de nieuwste Renault en Dacia modellen.

De nieuwe locatie, welke op nog geen 100 meter van de huidige vestiging ligt, biedt meer mogelijkheden om onze Renault & Dacia activiteiten in de toekomst uit te kunnen bouwen en om de dienstverlening nog verder te kunnen optimaliseren.

Bekende Indumij gezichten verhuizen mee

Voor bezoekers verandert er niets. De vertrouwde gezichten van het Auto Indumij team in Dordrecht verhuizen immers allemaal mee en ook het bekende telefoonnummer 078-6170000 blijft ongewijzigd. De showroom biedt plaats aan het complete Renault en Dacia gamma, aangevuld met een mooie selectie Renault Top Occasions! En voor service en onderhoud zijn Renault & Dacia rijders nu welkom in de geheel verbouwde werkplaats welke is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Afspraken voor service en onderhoud plan je heel gemakkelijk via onze online werkplaatsplanner.