Renault Dealer Dagen succesvol van start

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Renault Dealer Dagen bij Auto Indumij Veel belangstelling voor de nieuwste Renault modellen Op zoek naar een nieuwe Renault? Kom dan tijdens de Renault Dealer Dagen langs bij Auto Indumij. Je profiteert t/m zaterdag 4 januari van tot wel € 5.690,- Dealer Voordeel op héél veel nieuwe Renault modellen + extra Eindejaarsvoordeel. Wij zetten graag een stapje extra. Zo kun je... Lees verder »

Prijzen nieuwe Renault Captur bekend gemaakt!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Prijzen nieuwe Renault Captur bekend . De Renault Captur is met 1,5 miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De volledig nieuwe generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer. Daarbij is de Captur net zo veelzijdig als ooit, terwijl in het interieur een revolutie ten aanzien van technologie en kwaliteit heeft plaatsgevonden.... Lees verder »

Indumij Occasion Center Oud-Beijerland geopend!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Indumij Occassion Center Oud Beijerland Indumij Occasion Center Oud-Beijerland geopend! Op 1 oktober aanstaande opent Indumij Occasion Center Oud-Beijerland haar deuren. Met meer dan 50 Topoccasions van alle merken, extra hoge inruilprijzen en een brandstofcheque voor de eerste 25 kopers, genoeg reden om een kijkje te gaan nemen. Indumij is een bekende naam in de Hoeksche Waard. In de voormalige... Lees verder »

Salon de Promotion van start

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Salon de Promotion bij Auto Indumij Het is nu extra goed zaken doen bij Auto Indumij Bij Auto Indumij staat t/m zondag 29 september alles in het teken van de Salon de Promotion. Je kunt nu profiteren van de allerbeste Renault deals en héél veel extra voordeel op de nieuwste Renault modellen. Het voordeel kan bij Auto Indumij oplopen tot wel... Lees verder »

Nieuw! De Dordrecht Quiz

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Dordtechtquiz.nl Ben jij een echte kenner van de stad Dordrecht? En weet jij alle hotspots en leuke plekjes te vinden? Doe dan nu mee aan de nieuwe Dordrecht Quiz. Ruud van Auto Indumij heeft met de nieuwe Renault CLIO de stad verkend en de allermooiste plekjes op de plaat vastgelegd. Zo waren we te vinden in... Lees verder »

21 juni Clio by Night

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Ontdek de nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij Ontdek als eerste de nieuwe Renault Clio   De nieuwe Renault Clio verdient een zomerse introductie. De sensuele vormen, het dynamische profiel en zijn geheel nieuwe verleidelijke look zijn van zichzelf al indrukwekkend. Maar de ware innovatie vindt u in het interieur. Zoals de nieuwe ongekend comfortabele stoelen, waarin u zich direct een VIP voelt... Lees verder »

Prijzen nieuwe Clio bekend

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Ontdek de nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij De prijzen van de nieuwe Renault Clio zijn bekend gemaakt door Renault Nederland. De nieuwe Clio bouwt voort op de sterkte punten van de vorige generaties. Het design is ontworpen volgens het principe 'Evolutie en Revolutie' en heeft de uitstraling van auto's uit hogere segmenten. Hierdoor profiteert de berijder van optimaal gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten.... Lees verder »

Intro nieuwe Renault Twingo

Geplaatst door & opgeslagen onder .

De nieuwe Twingo bij Auto Indumij De eerste Twingo's van het nieuwe model worden eind mei bij Auto Indumij in de showrooms verwacht. Maar Renault start vanwege de grote belangstelling nu al met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze... Lees verder »

Dacia Private Lease acties live

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Dacia Private Lease acties nu bij Auto Indumij Wel de auto, niet de zorgen! Steeds meer Dacia fans kiezen voor de zekerheid van Private lease. Auto Indumij introduceert daarom als eerste Dacia dealer van Nederland een nieuwe Dacia Private Lease website, die vandaag live is gegaan. Op Dacia-Privatelease.nl  vind je nu de beste Dacia Private Lease acties vanaf € 229,- per maand en... Lees verder »

Uitreiking Dacia Quiz Wintereditie

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Winnaar Dacia Quiz Wintereditie Uitreiking Dacia Quiz Wintereditie De prijswinnaars van De Grote Dacia Quiz Wintereditie zijn bekend en hebben hun kaartjes voor de Efteling ontvangen. De loting vond vorige week plaats en de uitreiking op 15 februari in showroom van Auto Indumij Dordrecht aan de Mijlweg. Dacia specialist Michel de Mie had de eer om de kaartjes te... Lees verder »