Auto Indumij

Missie en Visie

Wij zijn Indumij

Wij zijn een trotse, betrouwbare en duurzame dealer Holding. Vandaag de dag zijn wij één van de grootste Renault dealers van Nederland. Ons bedrijf bestaat inmiddels al weer bijna 130 jaar en is succesvol geweest door een duurzame en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en onze medewerkers door te doen wat we beloven, dat zit in ons DNA en dat is dan ook onze missie.

In de laatste 10 jaar zijn we hard gegroeid; inmiddels hebben we 9 vestigingen en werken er 250 medewerkers die allemaal vanuit dezelfde visie: net dat stapje extra zetten voor de zorgeloze mobiliteit van onze klanten. Dat doen we met veel plezier en toewijding.

Wij zijn niet alleen uniek door onze lange geschiedenis, waar inmiddels alweer de 5e generatie mede aan het roer staat, we onderscheiden ons door onze waarden die we hoog in het vaandel dragen en die tot uiting komen in Wij zijn Indumij:

Wij zijn trots op onze rijke geschiedenis met gedurfd ondernemerschap waarbij we telkens weer de flexibiliteit konden opbrengen door tijdig te anticiperen op veranderende markten en nieuwe technologieën ; van leverancier van gasmotoren en importeur van tractoren en landbouwmachines tot hofleverancier van de Koninklijke Marine van dieselgeneratoren voor fregatten en onderzeeboten, ook dat is Indumij (geweest).

Wij geloven in een onderlinge sterke band met onze medewerkers; zaken doen is mensenwerk en wij geloven in de kennis, de toewijding en de passie voor het vak van onze mensen.

Wij willen een betrouwbare zakenpartner zijn voor onze leveranciers; integriteit en eerlijk zaken doen staan voorop.

Wij staan voor onze waarden; kwaliteit in mobiliteit, doen wat we beloven met respect voor mens en milieu.

Wij zijn er van overtuigd dat door het nakomen van onze beloften we onze klanten duurzaam aan ons kunnen binden en dat er daardoor toekomst is voor ons bedrijf!

Dat zijn wij dus, Wij zijn Indumij