Indumij Automotive Kia dealer

Welkom bij onze Kia dealer Indumij Automotive.  Één van de beste Kia dealers van Nederland met een prachtige showroom centraal gelegen aan de A16 in Dordrecht.

Je vindt bij ons de nieuwste Kia modellen en een uitgebreide selectie Kia occasions. Bij Indumij Automotive profiteer je altijd van de beste Kia deals zoals de extra aantrekkelijke Kia aanbiedingen op www.kia-dordrecht.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Kia of originele Kia onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

De Kia dealer met de laagste prijsgarantie

Bij Indumij Automotive profiteer je altijd van de beste Kia deals. Zo vind je op onze nieuwe Kia website verschillende super voordelig geprijsde Kia modellen die met de laagste prijsgarantie worden aangeboden. Benieuwd naar de aanbiedingen? Kijk snel op onze Kia actiepagina en profiteer! Wil je meer informatie? Dan ben je ook van harte welkom in onze Kia Showroom in Dordrecht! Tot ziens bij Indumij Automotive.

 

Like Indumij Automotive op Facebook

Ben jij een echte Kia fan en graag als eerste op hoogte van al het Kia nieuws bij Indumij Automotive?  Like dan onze nieuwe Facebook pagina.