Leon van de Merbel
accountmanager

regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal

06-21396907

Marcel Nederveen
accountmanager

regio Breda en Oosterhout

06-11220667

Micha Roco
Directeur Zakelijke markt

regio Barendrecht, Dordrecht, Oud-Beijerland

06-53182701

Niels van Doorn
Indulease

06-12940426

Welkom bij Indumij zakelijk

Indumij zakelijk is het adres voor de ondernemer van nu! Naast een uitgebreid advies op maat over de nieuwste Renault, Dacia en Nissan modellen kun je bij onze afdeling fleetsales ook terecht voor financiering, leasing en autoverhuur.

9 Vestigingen in de regio

Auto Indumij behoort tot één van de grotere automotive bedrijven van ons land met extra voordelen voor de zakelijke klant. Met 9 Indumij vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant en het Pro+ Center in Etten Leur zijn wij voor verkoop, service en onderhoud altijd dichtbij en ervaar je door het kleinschalige karakter van onze vestigingen en een persoonlijke accountmanager altijd de beste service.

Renault Pro+ Center Etten-Leur

Renault PRO+ is het internationale concept van Renault en biedt specifiek voor de zakelijke markt extra services zoals vervangend vervoer op maat, haal- en breng service en de in Renault bedrijfswagens gespecialiseerde technici. Het Renault PRO+ center voor West-Brabant is gevestigd bij Auto Indumij Etten-Leur. Vanuit ons Renault PRO+ center, tevens de thuisbasis van accountmanager Leon van de Merbel, worden de zakelijke klanten optimaal bediend. Hier vind je een uitgebreide voorraad Renault Bedrijfswagens waar je je ook vrijblijvend kunt laten informeren over onze vervoersoplossingen op maat. Meer weten over het Renault Bedrijfswagenprogramma? Kijk dan snel op www.renault-indumij.nl 

pro+ Auto Indumij Etten-Leur 2

Renault PRO+ is het internationale concept van Renault en is de opvolger van het Renault Business Center. Leon van de Merbel, accountmanager voor de zakelijke markt, vertelt: “Het Renault PRO+ Center in Etten-Leur biedt oplossingen voor zakelijke klanten.” In de showroom van het Renault PRO+ Center in Etten-Leur is het complete gamma Renault bedrijfswagens zoals de nieuwe Renault Trafic te bekijken en te ervaren. Gekwalificeerde medewerkers van Auto Indumij zijn aanwezig voor een advies op maat. Ook voor specifieke wensen op het gebied van inrichting van bedrijfswagens is het Renault PRO+ Center het juiste adres. Je vindt het Auto Indumij Renault PRO+ Center aan de Ecustraat 5, 4879NP, Etten-Leur.

Autoleasing voor het MKB

Indumij is ook het adres voor  de ondernemer die op zoek is naar het beste leaseaanbod. Binnen Indumij zakelijk is Indulease het aanspreekpunt voor alles wat met autoleasing te maken heeft. Als regionale partij richt Indulease zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. Vooral onze regionale focus en het kleinschalige karakter van Indulease is onze kracht. Wij opereren als onafhankelijk adviseur, dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van specifieke leveranciers of merken. In tegenstelling tot de meeste dealerleaseactiviteiten geeft ons dit de vrijheid om voor onze klanten de beste mogelijkheden te selecteren. Zo kun je bij Indulease ieder gewenst merk tegen scherpe condities leasen. Daarnaast heeft Indulease als onderdeel van Indumij het voordeel om de merken Renault, Dacia en Nissan onder zeer concurrerende condities te kunnen aanbieden.