Indumij occasion center 555x369
Indumij occasions Megane 555x369

Indumij Occasion Center

Op zoek naar een occasion? Het grootste aanbod vind je in Breda en Oud-Beijerland bij het Indumij Occasion Center. Keuze uit diverse Topmerken vanaf € 4.500,- Een Indumij Occasion betekent kopen met maximale zekerheid. Onze occasions zijn veelal van eerste eigenaar, particulier gereden met lage kilometerstanden die altijd gegarandeerd zijn door de Nationale Auto Pas. Vanzelfsprekend wordt iedere occasion door ons volledig gecheckt en afgeleverd incl. volledige Bovag garantie.

Gratis online taxatie

Ben je benieuwd naar de inruilwaarde van jouw auto? Bij Indumij kun je gemakkelijk en snel gratis een online taxatie aanvragen. Voer je gegevens in en je ontvangt supersnel een gratis taxatie. Zo weet je precies wat de waarde van jouw auto is.

Renault Top Occasions

Bij het Indumij Occasion Center heb je ook de keuze uit Renault Top Occasions. Als je kiest voor een Renault Top Occasion kies je voor maximale zekerheid!  Alle Renault Top Occasions worden namelijk met maar liefst 7 zekerheden worden aangeboden.  De zeven zekerheden hebben onder andere betrekking op de garantie, kilometerstand APK-keuring en servicebeurt. Bekijk de 7 zekerheden van onze Renault Top Occasions.

Je bent van harte welkom

Onze verkoopadviseurs ontvangen  je graag in de schitterende showrooms van het Indumij Occasion Center te Breda en Oud-Beijerland. Het adres in Breda, Huifakkerstraat 3, is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdagavond is het koopavond bij Indumij Occasion Center. Wij zijn dan geopend tot 20:00 uur. De showroom van het Indumij Occasion Center in Oud-Beijerland is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 8:30 tot 17:30. Op zaterdag zijn wij geopend vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur. Graag tot ziens!