Leaseofferte

online aanvragen

Leasing op maat ontdek de leasevormen

Shortlease
aanvragen

Welkom bij Indulease

Indulease richt zich als regionale leasemaatschappij vooral op het MKB. Bij Indulease vind je altijd de beste leasedeals en flexibele vervoersoplossingen.

Leasen bij Indulease betekent maatwerk! Je krijgt altijd passend en persoonlijk advies. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit diverse leasevormen. Van voordelige occasionlease en shortlease tot onze aantrekkelijk geprijsde full-operational leaseaanbiedingen. Benieuwd naar onze services of wil je direct online een leaseofferte aanvragen? Kijk snel op onze nieuwe website voor alle info.

Occasionlease
bespaar nu

Contact
opnemen

MERKONAFHANKELIJKE LEASEMAATSCHAPPIJ

Als regionale leasemaatschappij richt Indulease zich vooral op het midden- en kleinbedrijf in de regio’s West-Brabant, Rijnmond en de Alblasserwaard. Maar ook buiten deze regio’s weet men ons te vinden. Door deze specialisatie zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt. Wij opereren als onafhankelijk adviseur. Als onderdeel van Indumij ben je bij ons aan het juiste adres voor de beste leaseaanbiedingen van Renault, Dacia en Nissan. Liever een ander merk leasen? Doordat wij niet merkgebonden zijn en over een uitgebreid netwerk binnen de automotive branche beschikken kun je bij ons terecht voor ieder gewenst merk. Door ons grote inkoopvolume realiseren wij voor alle merken interessante inkoopvoordelen die wij graag voor onze relaties doorvertalen in aantrekkelijke leaseprijzen. Op onze nieuwe website vind je de beste leaseaanbiedingen en informeren wij je over onze services.

Nienke Verhoeven Indulease

NIEUW GEZICHT BIJ INDULEASE

Nienke Verhoeven, is sinds kort het nieuwe gezicht van Indulease, de leasemaatschappij binnen Indumij. Nienke is geen onbekende binnen de leasebranche en heeft diverse functies bekleed binnen de automotive branche. “Ik ben begonnen bij een grote VW en Audi dealer in Noord-Brabant, waarna ik, na enkele jaren, de overstap heb gemaakt naar een kleinere leasemaatschappij. Dat beviel zó goed dat ik in de leasewereld gebleven ben en nu verantwoordelijk ben voor Indulease, een onderdeel van Indumij. Binnen Indulease ben ik het aanspreekpunt voor de huidige en voor de nieuwe relaties. Dat Indulease sterk is in de regio mag geen verrassing zijn. Nienke:” Dat ik zelf in de regio woon helpt zeker mee, ik spreek de taal en weet waar de business is. Ook benieuwd naar de mogelijkheden die ik voor jouw bedrijf heb? Bel mij dan op 06-34098433 voor een gratis advies of leaseofferte op maat.