Supervoordeel op de nieuwste Renault en Dacia modellen bij Indumij Occasion Center

Nieuw! Spiksplinternieuwe EU Topdeals

Op zoek naar een nieuwe Renault of Dacia maar dan net iets voordeliger geprijsd?  Dan zijn de EU Topdeals van het Indumij Occasion Center in Breda iets voor jou!

Door goede relaties met een aantal buitenlandse dealerbedrijven hebben wij maar liefst 20 spiksplinternieuwe Renault en Dacia modellen met extra inkoopvoordeel kunnen overnemen. En dat inkoopvoordeel vertalen wij graag aan onze klanten door!  Zo kun je bij het Indumij Occasion Center  nu supervoordelig overstappen naar een nieuwe Renault  Clio of Captur in de luxe Intens uitvoering met een voordeel dat zelfs kan oplopen tot wel € 4.000,-.  Liever een nieuwe Dacia? Profiteer dan van onze Dacia Sandero 0.9 TCe Stepway aanbieding.

Maximale zekerheid + 2 Jaar Fabrieksgarantie

Daarnaast voorkom je ook nog eens een mogelijke belastingverhoging want vanaf september betaal je voor de meeste nieuwe auto’s extra BPM. En over de garantie en service hoef je je geen zorgen te maken, want elke EU Topdeal Renault of Dacia wordt afgeleverd incl. volledige fabrieksgarantie en voor service ben je natuurlijk ook van harte welkom  bij een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt.

Benieuwd welke EU Topdeals we nu op voorraad hebben? Bekijk dan ons actuele EU Topdeal aanbod via onderstaande button.

Tip!  We hebben helaas nog niet alle EU Topdeals online staan en de voorraad wisselt regelmatig. Heb je belangstelling voor zo’n supervoordelige EU Topdeal  en ben je benieuwd welke  kleuren en uitvoeringen we binnen gaan krijgen? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen snel contact met je op!

    JA, ik geef Indumij toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Indumij nieuws, acties, producten en/of diensten. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Indumij de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Indumij en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement. https://www.indumij.nl/algemene-voorwaarden-privacy/