Auto Indumij Dacia dealer

Welkom bij Dacia dealer Auto Indumij. Één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat is handig want zo zijn wij altijd dichtbij.

Je vindt bij ons de nieuwste Dacia modellen en een uitgebreide selectie Dacia top occasions. Bij Auto Indumij profiteer je altijd van de beste Dacia deals zoals de extra aantrekkelijke Dacia aanbiedingen op www.dacia-indumij.nl. Maar ook voor service en onderhoud van jouw Dacia of  originele Dacia onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

ONTMOET ONZE DACIA TECHNICI

De techniek van Dacia is  afkomstig van Renault. Opleidingen en trainingen, alleen gericht op Dacia, zijn dan ook afgeleid van het Renault trainingsprogramma. Onze automonteurs volgen ieder jaar een uitgebreid programma, zoals speciale online trainingen die gecombineerd worden met Dacia praktijk trainingen. Dat de meeste automonteurs bij Auto Indumij al vele jaren binnen het bedrijf werkzaam zijn betekent erg veel Dacia ervaring die je bij de universele garagebedrijven en andere bekende ketens niet vindt. Daarom weten steeds meer Dacia rijders Auto Indumij Dacia te vinden voor service en onderhoud van hun Dacia. En met 4 gespecialiseerde Dacia vestigingen is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

DE DACIA DEALER VOOR DE BESTE DACIA SERVICE

Bij Auto Indumij wordt jouw Dacia super voordelig onderhouden. Samen met de service-adviseurs bepaal je welk onderhoud het beste past bij jouw Dacia. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aantrekkelijk geprijsde Dacia budgetbeurt of een olieverversbeurt. Onze automonteurs dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Natuurlijk ontvang je vooraf altijd een duidelijke opbouw van de kosten. Meer weten over de service van Auto Indumij Dacia of wil je snel online een werkplaatsafspraak maken? Kijk dan snel op www.dacia-indumij.nl