Bij Indumij kies je het Occasion afleverpakket dat het beste bij jou past

Afleverpakketten bij Indumij

Nieuw bij Indumij zijn de afleverpakketten! Alle occasions van Indumij worden afgeleverd inclusief ” Afleverpakket Basic ” ter waarde van €295,-. Maar bij Indumij heb je echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor het ”Afleverpakket Comfort”. Het afleverpakket Comfort biedt meerdere voordelen ten opzichte van het Afleverpakket Basic. Daarnaast kun je onder voorwaarden ook kiezen voor Renault Top Occasion Afleverpakket. Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de aantrekkelijke afleverpakketten van Indumij.

Afleverpakket Basis van Indumij

Afleverpakket Basic

Bij het afleverpakket Basic t.w.v. € 295,- wordt standaard bij iedere Indumij occasion geleverd. Je profiteert van een nieuwe APK, inspectiebeurt, vloeistoffen controle, reconditioneren in- en exterieur, RDW tellerapport, tenaamstelling en een kwart tank brandstof. Het afleverpakket Basic is de juiste keuze voor de occasionkoper die kiest voor zekerheid maar geen prijs stelt op extra garantie.

Bekijk het volledige occasionaanbod van Auto Indumij.

Bekijk het volledige Nissan occasionaanbod.

Bekijk het volledige Renault occasionaanbod en Dacia occasionaanbod.

Afleverpakket Comfort van Indumij

Afleverpakket Comfort

Op zoek naar extra zekerheid? Kies dan voor het Indumij afleverpakket Comfort. Dit pakket biedt naast de voordelen van het Basic afleverpakket zoals de nieuwe APK, inspectiebeurt, vloeistoffen controle, reconditioneren in-en exterieur, RDW tellerrapport en de tenaamstelling ook nog een aantal andere voordelen. Voor een geringe meerprijs  wordt jouw nieuwe auto afgeleverd met een halve tank brandstof, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksrichtlijnen en 6 maanden Bovag garantie. De meerprijzen vind je hieronder.

A+B segm.* (meerprijs t.o.v. Basic) + € 595,-
Afleverpakket Comfort overige segm.* (meerprijs t.o.v. Basic) + € 795,-
Afleverpakket Comfort premium segm.* (meerprijs t.o.v. Basic) + € 995,-

Afleverpakket Renault Top Occasion van Indumij

Afleverpakket Renault Top Occasion

Kies je voor een Renault Occasion van maximaal 60 maanden oud en met maximaal 100.000 km, dan is het voor het afleverpakket Renault Top Occasion iets voor jou!  Voor een geringe meerprijs wordt jouw Renault afgeleverd met 7 extra zekerheden;

Afleverpakket Budget, 12 maanden (max 20.000km) Renault Top Ocassion garantie, volledige servicebeurt voor aflevering, APK keuring inclusief, gegarandeerde kilometerstand, gratis vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur, 14 dagen omruilgarantie en gratis Renault route service Nederland.

Afl.pakket Renault Top Occasion 12 mnd A+B segm.* (meerprijs t.o.v. Basic) + € 595,-
Afl.pakket Renault Top Occasion 12 mnd overige segm.* (meerprijs t.o.v. Basic) + € 795,-

*A+B segment = bijv. Twingo, Picanto, C1 , Micra, Sandero, Clio, 208, Polo, enz.
*Premium segment = Nieuwprijs boven € 50,000,-
*Overige segmenten = alles daartussen